Thursday 24 April 2014

Vlog: Zivot u Italiji. Proljece. Setnja.

Drage curke, kao sto znate, na hrvatskom youtube kanalu, uz videe o modi i ljepoti, volim ponekad uploadati i koji "vlogic"!

Ne radim ih cesto na hrvatskom jeziku, ali ukoliko se pokazu vama zanimljivima, potruditi cu se snimati ih cesce :)

Vlog o kojem vam danas govorim ovdje na blogu, snimljen je prije otprilike mjesec dana, bas negdje oko pocetka proljeca...dani su postajali duzi i ljepsi, tako da je vrijeme bilo idealno za setnju po okolici :)
To se sve odvijalo prije nego sto me uhvatila alergija na proljece, znaci mogla sam jos uzivati u carima prvih proljetnih dana...
Sada me je strah i samo "proviriti nos" van, jer mi ova silna priroda u cvatu nazalost doslovce zagorcava zivot.
Prosle godine mi se alergija na pelud javila po prvi puta u zivotu (nikad prije nisam bila na nista alergicna), i iako sam mislila da se ovog proljeca nece ponoviti, dosla je tocno sa istim groznim simptomima kao i proslog proljeca :((

Buduci da se ne zelim krcati antihistaminima (uzimam ih samo kada vidim da drugacije ne ide...), pokusavam alergiju ublaziti kapima crnog ribiza kojeg sam kupila u biljnoj ljekarni i koji djeluje kao prirodni kortizon (no njega je potrebno poceti uzimati i mjesec dana prije nego sto vam se jave simptomi alergije, tako da sam ja vec u zakasnjenju i ne pomaze toliko koliko bi trebao...)

Uglavnom, da ne duzim pricu koja je totalno off-topic, ostavljam vas uz novi vlogic, a vi mi javite u komentarima da li zelite gledati cesce videe ovakvog tipa na mojem hrvatskom kanalu!



Vlog: Zivot u Italiji. Proljece. Setnja.





Mjesto u kojem zivim je lijepo, mirno i idealno za setnju i aktivan zivot! Mene suncano vrijeme uvijek izmami van i ovakav aktivan stil zivota definitivno pozitivno utjece na moje raspolozenje :)


Kakvim se vi aktivnostima volite baviti sa dolaskom lijepog vremena?


Hi dolls! This post is about the newest vlog I uploaded on my croatian channel :)
You know that I often vlog in english here, so you can check out my vlogs if you haven't yet & please subscribe for more!



No comments:

Post a Comment

Hello lovely people ♥
Thanks for taking the time out of your day to read my blog & to comment!
I truly appreciate it!
If you'd like to follow me, I'd be more than happy to follow back, I believe that we should all support eachother.
Just let me know in the comments that you followed me, and I'll make sure to follow you back as soon as I can! xo from Italy ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...