Wednesday 2 July 2014

Leona Paraminski predstavila glamurozne i sjajne pramenove L’Oréal Préférence Glam Lights

Bok svima!

Danas vam donosim zanimljiv prilog iz svijeta ljepote i njege te stylinga kose...

Naime, moj blog bio je pozvan na event- prezentaciju L'Oreal Preference Glam Lights pramenova koja se odrzavala 17.lipnja, u Zagrebu.
Iako mi je primiti pozivnicu za taj event bila velika cast i zadovoljstvo, nazalost nisam mogla prisustvovati, zbog neodgodivih poslovnih obaveza.

Svakako sam htjela ovu prezentaciju popratiti na svom blogu, pa vam u narednom tekstu predstavljam o cemu se radilo i sto se sve dogadjalo na ovoj zanimljivoj prezentaciji, a cija je protagonistica bila lijepa hrvatska glumica Leona Paraminski!


L’Oréal Paris lansirao je Préférence Glam Lights, komplet za kućnu izradu trendi pramenova s revolucionarnom četkicom, zvuci zanimljivo, zar ne?

O cemu se zapravo radi?


Zagreb, 17. lipnja 2014. - Prekrasni pramenovi savršen su modni dodatak koji daje sjaj i blistavost kosi. Sve više mladih žena danas voli imati pramenove u kosi, i to ne bilo kakve, već pramenove sofisticiranog odsjaja koji se poigravaju svjetlom i zrače glamurom holivudskih frizura. Isto voli i poznata hrvatska glumica Leona Paraminski koja je danas u L’Oréalovoj Akademiji predstavila najnoviji način kreiranja modernih pramenova – i to kod kuće. L’Oréal Préférence Glam Lights novi je komplet za izradu pramenova kod kuće koji će ovog ljeta zasigurno oduševiti brojne hrvatske dame.
Pramenovi predstavljaju senzualni izgled kose, no teško ga je postići kod kuće. Za blistavi, chic i glamurozni izgled kose tvrtka L’Oréal Paris osmislila je ekskluzivnu formulu za posvjetljivanje, za neodoljive i sjajne pramenove. Zahvaljujući kompletu Préférence Glam Lights moći ćete sami svojoj kosi pružiti blistavost, dimenziju i kontrast. I to vrlo jednostavno.

U čemu je tajna? Za kućnu izradu pramenova zaslužna je nova trofazna četka, kreirana od strane stručnjaka, kojom svaka mlada dama može kreirati prekrasne moderne pramenove u samo jednom potezu.


cetkica kojom se nanose pramenovi ("u kucnoj radinosti")










«Radi prirode mog posla, važno je da je moja kosa uvijek njegovana i uredna. Često sam toliko zaposlena da ne stignem ići frizeru, pa me ova novost iz L'Oréala ugodno iznenadila. Nanošenje Préférence Glam Lights formule posebnom četkicom toliko je jednostavno, a moji novi pramenovi imaju prirodan izgled i nevjerojatni zlatni odsjaj», rekla je Leona Paraminski.



Leona radi pramenove

prezentacija izrade pramenova
nanosenje boje cetkicom



Préférence Glam Lights komplet za pramenove dolazi u 3 glamurozne nijanse:

Glam Lights br. 1 za svijetloplavu do vrlo svijetloplavu kosu, Glam Lights br. 2 za tamnoplavu do svijetloplavu kosu i Glam Lights br. 3 za svijetlosmeđu do tamnoplavu kosu.

L'Oreal Preference Glam Lights


S kompletom Préférence Glam Lights, sofisticiran, moderan i blistav izgled svaka žena od sada može postići kod kuće. Od korijena do vrhova, kosa je posvjetljena senzualnim pramenovima s prelijevajućim zlatnim odsjajem.









Buduci da i sama nemam cesto priliku otici kod frizera (zivim u Italiji, a moje drage frizerke se nalaze u Rijeci!), u iskusenju sam isprobati ovaj L'Orealov novitet!

Hocete li i vi isprobati ovaj proizvod i odluciti se na izradu pramenova kod kuce?




No comments:

Post a Comment

Hello lovely people ♥
Thanks for taking the time out of your day to read my blog & to comment!
I truly appreciate it!
If you'd like to follow me, I'd be more than happy to follow back, I believe that we should all support eachother.
Just let me know in the comments that you followed me, and I'll make sure to follow you back as soon as I can! xo from Italy ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...