Friday 16 September 2016

H&M colorful jumpsuit



ENG: Hello to the world from Uvala Scott in Kraljevica, Croatia, one of my fave spots whenever I look for a little bit of relaxation, peace & quiet!
I have to tell you, I fell in love with this H&M's jumpsuit! I bought it at the end of this summer's sales, for less than 5€ and I think it's a great summer piece to have as you can dress it up for special occasions, or wear it more casually, as I did, for an afternoon at the beach.

Also, this adorable pom pom beach bag is one of my summer loves! I got it at Carpisa in Italy just before I went to my vacations! It was another great find from summer sales, as it was reduced from 50€ to less than 15€ :-)

Soon, on my youtube channel,  you'll be able to see a lookbook feat. my favourite summer outfits!


HR: Pozdrav svima iz Uvale Scott u Kraljevici, jednog od mojih omiljenih mjesta kada sam u potrazi za relaksacijom, odmorom i tisinom!
Moram vam reci, zaljubila sam se u ovaj sareni kombinezon! Pronasla sam ga u H&M-u na kraju ljetnih snizenja i platila oko 30-tak kn! Odlican je komad za vruce ljetne dane i svakako ce biti jedan od mojih favorita i iduceg ljeta...iako sada vec polako odlazem ljetnu odjecu i iz ormara izvlacim jesenju, moram vam se pohvaliti da je ovaj kombinezon vrlo lako nositi za neke posebnije prilike, a opet, vrlo lako prilagoditi casual izdanju i danu na plazi!

Jeste li primjetili moju preslatku pom pom slamnatu torbicu za plazu? ;-) I ona je bila odlican ulov, kupila sam ju u Carpisi u Italiji, bas pred polazak na godisnji odmor! I ona je bila snizena, tako da sam ju umjesto oko 350 kn, platila 100 kn :-)

Uskoro na mojem youtube kanalu slijedi lookbook omiljenih ljetnih outfita, potrazite ga ovdje!










DRESS & NECKLACE: H&M
BAG: Carpisa
SANDALS: Zara
SUNGLASSES: Mango




At the end of my post, I want to recommend you an amazing online wedding and prom dress store.

Red Bridesmaid Dresses

23 comments:

  1. mmmmmm, kombinezončić je predivan. Obožavam ih. Mnogo mi se sviđa dezen. Ali, nešto mi je, jako interesantno, "zapalo za oko", iako se pokušalo sakriti ;). Sandalice su mi vrh. Zaista divan outfit. :*

    http://danny991.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  2. Mnogo mi se dopada kombinezon, tako veseo i lepršav, pravi letnji! :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. I love this jumpsuit, it suits you perfectly :)


    xoxo
    www.bellezzefelici.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Thank you for following us at Red Rose Alley. What a cute pant suit, and I really like the shoes. They look Greek to me, which I am part Greek myself. The ocean pictures are beautiful. I love your long hair. You don't see it on women that often any more. I have long hair also. It's nice to meet you, Sonia.

    Have a sweet day.

    ~Sheri

    ReplyDelete
  5. thanks for comment Dear! fantastic look :)

    ReplyDelete
  6. Great suit :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. I just love that look…
    have a nice weekend
    kiss from
    Mayse's Modamour

    ReplyDelete
  8. Tão giro!
    xx
    http://eyarablog.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  9. Draga Sonia, iz posta u post sve više kupuješ moju pažnju. Iako te ne pratim dugo, zaista sam počela da obožavam tvoj blog i da nestrljivo iščekujem svaki tvoj novi post. A kada to kažem veruj da je zaista od srca, jer ja obožavam postove nalik ovom, isunjeni slikama, vez previše reči i filozofiranja. Slike su perfektne kao i uvek. Ova kombinacija zaista nije u mom fazonu, niti bih je ikad nosila, ali priznajem da tebi odlično stoji, vrlo je pogodna sada za ovaj kasni letnji period, ovaj kombinezon je tako blag i tako pletni nekom pozitivom da se meni jako dopao, bez obzira na to sto ga ja verovatno ne bih nosila, ali iskombinovan sa ovom torbom zaista lepo izgleda na tebi. Takodje pohvalicu to sto nemas prenatrpanih aksesoara i sminke, vrlo gotivno zaista. Ova diskretna, a opet krupna ogrlica (lanče), jako ide uz sve ovo, vrlo lepo stoji, imaš i predivnu kosu, tako da u bliskoj budućnosti očekujem i neki post vezan za negu tvoje kose (ako ga dos ada već nisi pisala, ne znam , nisam baš najupućenija, oprosti). Sve u svemu, zaista sam oduševljena, i kada god 'napustim' tvoj post ja osećam neku lepotu i lagodnost u sebi.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga, na uvijek tako vedrim i pozitivnim komentarima! Jako mi je drago cuti da ti se outfiti svidaju i onda kada nisu tvoj stil, a jos vise to da na tebe moji postovi toliko pozitivno utjecu...bas kao i tvoji komentari na mene! Pusa velika xx

      Delete
  10. Me encanta el mono, estás guapísima!! https://bohoclosetblog.com/2016/09/16/mangas-acampanadas/

    ReplyDelete
  11. That is such a beautiful jumpsuit! The prints and patterns are amazing...and it looks gorgeous on you!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Hello pretty Sonia. I just followed you as well. happy to see you looking so cute in the outfit. A pleasure to meet you. Ciao!

    ReplyDelete
  13. Beauty!Love the bag ;)
    kiss

    http://inspirationswithm.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Wow Sonia you look stunning! I adore the jumpsuit, it suits you beautifully, and the the print is so pretty. I love the way you've accessorised the jumpsuit. The beach is also the perfect backdrop to your pictures.

    Thanks so much for your sweet comment on my blog. Yes, it would be great to support each other!

    I hope you're having a fab weekend!

    Saba xx

    www.trulymadlydeeplyfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much! I just added you to my google circles, if you have a GFC I can follow you there as well! xo

      Delete
  15. love the bohemian vibes from your jumpsuit and great places <3

    Capturing Life Memoirs | aimeebustillo.com

    ReplyDelete
  16. Wow ! Perfect look !

    AS ALWAYS ;)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Hello lovely people ♥
Thanks for taking the time out of your day to read my blog & to comment!
I truly appreciate it!
If you'd like to follow me, I'd be more than happy to follow back, I believe that we should all support eachother.
Just let me know in the comments that you followed me, and I'll make sure to follow you back as soon as I can! xo from Italy ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...