Thursday 12 October 2023

NARUCILA SAM NAJPOPULARNIJE PROIZVODE ROSSEN BIOKOZMETIKE! TOP, ILI FLOP? UNBOXING I PRVI DOJMOVI🛍🥰

 



Hej bok ljudi!


Evo me opet na blogu są jednim postom vezanim uz prirodnu kozmetiku! Kao sto neki od vas vec mozda znaju, velika sam pobornica i ljubiteljica prirodne kozmetike i postepeno prelazim na iskljucivo prirodnu kozmetiku jer smatram da je puno bolja i zdravija za moje tijelo i moju dusu 🌟

U danasnjem postu pisem vam o Rossen bio kozmetici i o proizvodima koje sam od njih narucila i koji su me zaista odusevili. Bitno mi je naglasiti da recenzija nije sponzorirana, sve proizvode sama sam kupila i ovo su moja istinska mišljenja 🥰


Unboxing video kao i kratke recenzije o isprobanim proizvodima mozete pogledati ovdje:








Unboxing paketica radila sam u svom dvoristu, u prirodi, na sunceku te je sama atmosfera bila bas posebna! Tu su i nastale ove prekrasne fotkice, ovih divnih proizvoda stopljenih sa prirodom 🥰

Kao sto mozete vidjeti, sve je jako lijepo i dobro zapakirano, sa puno paznje, tako da nema brige da bi se neki proizvod mogao u slanju ostetiti!






Pa idem odmah na recenzije jer proizvoda ima puno, a o svakome zelim nesto reci!


Jedan od njihovih najpopularnijih proizvoda sigurno je ovaj Botox effect serum. Ja, kao zena koja je vec zakoracila u 40-te, a koja nije zagovornik invazivnih kozmetickih tremana, bila sam vrlo znatizeljna isprobati ovaj serum tako "obecavajuceg" naziva, a na potpuno prirodnoj osnovi!

Botox effect serum sadrzi hijaluronsku kiselinu, bioloske peptide, korijen zen sena, beta glukan i ekstrakt maline.  Jedna vrlo mocna kombinacija za hidrataciju koze, kojoj vraca punocu i elasticnost, a lagane teksture koja se brzo upija i ne ostavlja masan ili ljepljiv trag na kozi.

Volim ga koristiti prije svoje dnevne kreme. Moja koza je suha i mogu reci da ga dobro podnosi, a prikladan je za sve tipove koze.




Jos jedan odlican Rossenov serum jest "Crown magical serum" koji sadrzi 7 razlicitih prirodnih ulja + vitamin E.  Zaista pruza kozi iznimnu njegu! Ja jako volim koristiti prirodna ulja za njegu koze lica i tijela, a ovaj serum sadrzi moja omiljena ulja tj. ulje smilja, arganovo ulje, ulje avokada, ulje jojobe, ekstrakt nevena, ulje badema i ulje sjemenki grozda.

Ja sva ova ulja vec svakodnevno koristim ponajvise pri nocnoj njezi koze lica, tako da mi je bas super imati ih stopljene u jedan fantastican proizvod!





Rossen "Queen" kremica jos je jedan od njihovih izuzetno hvaljenih proizvoda! To je jedna vrlo lagana i hidratantna krema koja sadrzi 97% prirodnih sastojaka. Nemasne formule i vrlo osvjezavajuca, sadrzi arganovo ulje i ulje smilja. Meni osobno prikladna za dnevnu njegu, dok sto se nocne rutine tice, posezem za nekim guscim i masnijim kremicama.

Ova kremica idealna je za svakodnevnu njegu, a osjecaj svjezine i blistav izgled mozete zahvaliti i ekstraktu maline i ruzinoj vodici koje sadrzi, kao kombinaciju uz prirodna ulja smilja i argana❤️





Marmeladica, jos jedan Rossenov famozan proizvod, lagani je gel za njegu okoloocnog podrucja. Sadrzi vitamin C i B3, hidratantni komplex, ekstrakt narance (zaista divno mirisi po narancama!), te liposome.

Vrlo je lagane teksture i osvjezavajuci. Idealan je za mladju kozu jer lijepo hidratizira, a odlican je i za tamne podocnjake. Ukoliko tek pocinjete koristiti preparate za okoloocnu njegu, ovo je odlican proizvod za vas i odrzavanje mladenackog, svjezeg izgleda!

Meni se svidja za dnevnu njegu, ali buduci da sam vec u 40-tima, ipak mi za nocnu njegu trebaju neki malo "jaci" proizvodi (a pod "jaci" mislim na masnije, punije teksture koji su ne samo hidratantni vec i izuzetno hranjivi).





Ova Rossenova "Oil Therapy" maskica jedan je od mojih osobnih favorita! Moram priznati da je toliko dobra da sam ju vec potrosila i namjeravam napraviti novu narudzbu jer toliko me je odusevila.

Kosa mi je nakon nje bila izuzetno mekana, svilenkasta, nahranjena...i vrlo se lako rascesljavala!

Maskica je obogacena uljem makadamije, uljem argana i shea maslacem i mogu zakljuciti da zaista obnavlja i dubinski njeguje kosu.

Sigurna sam da cu isprobati i druge maskice za kosu iz Rossenove ponude!




Bioelixir sampon isto me je odusevio! Vrlo je njezan, a ujedno i vrlo efikasno pere i cisti kosu. Sadrzi ekstrakt dumbira, arganovo i ricinusovo ulje. Potice cirkulaciju vlasista, djeluje preventivno i protiv perutanja jer ricinusovo ulje njeguje i umiruje vlasiste.



Rossen "Herbology" ruzmarinovo ulje za skalp pomaze jacanju i oporavku slabe i ostecene kose. Sadrzi i ekstrakt koprive, ricinusovo ulje, mentol i vitamin E. Zaista fantastican mix za dubinsku njegu i poticanje rasta kose.

Ukoliko ste pogledali moja zadnja dva youtube videa (klikni ovdje za prvi dio, i ovdje za drugi) znati cete da sam na putu oporavka kose, te redovito koristim pakunge za kosu od prirodnih ulja, ruzmarinovu vodicu i sl.

Ovaj proizvod je jos jedan proizvod koji me je odusevio i kojeg bih vam zaista rado preporucila ukoliko ste i vi u misiji oporavka kose.

Za maximalni efekt ja ga znam cak i ostaviti preko noci pa iduci dan oprati kosu, ali mozete ga i umasirati u vlasiste i ostaviti par sati da djeluje pa zatim operite kosu.



Zadnji proizvod kojeg bih spomenula jest ovaj gel za ciscenje lica na bazi avokadovog ulja, ekstrakta narance, aloe vere i hidratantnog kompleksa. Njega sam dobila na poklon uz narudzbu. Nisam ga jos imala prilike isprobati, ali vjerujem da ce biti odlican, jer preporucila mi ga je i jedna moja vjerna pratiteljica youtube kanala 😊

Sastav mu je zaista obecavajuci, tako da cim potrosim "cistilicu" koju trenutno koristim, s punim povjerenjem prelazim na ovaj proizvod.

Moram se jos samo kratko osvrnuti da ambalazu Rossenovih proizvoda, zaista puno paznje posvecuju detaljima i svi proizvodi upakirani su u estetski privlacnu, ali i kvalitetnu ambalazu. 

Odusevio me i omjer njihove cijene i kvalitete, jer s obzirom da se radi o bio kozmetici, cijene proizvoda zaista su pristupacne, a na njihovom web shopu cesto mozete naici i na akcije i poklone uz kupnju (kao u mojem slucaju), a kao sto ste mogli vidjeti, poklon uz kupnju nisu testeri, vec "full size" proizvodi koji su inace dostupni u regularnoj prodaji. 

Znaci, bravo Rossen!😊🥰


Prije nego sto zavrsim ovaj post, zelim sa vama podijeliti i proizvode koji se trenutno nalaze na mojoj "Wish" listi te cekaju da ih ubacim u virtualnu kosaricu 😊









Jeste li vec isprobali neke od ovih proizvoda?

Podijelite sa mnom vase dojmove!

Saljem puno lijepih pozdrava, do iduceg posta, budite mi sretni, lijepi i njegovani🥰🌟





1 comment:

Hello lovely people ♥
Thanks for taking the time out of your day to read my blog & to comment!
I truly appreciate it!
If you'd like to follow me, I'd be more than happy to follow back, I believe that we should all support eachother.
Just let me know in the comments that you followed me, and I'll make sure to follow you back as soon as I can! xo from Italy ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...