Friday 17 September 2021

 Hello lovelies!

This post is a bit different, because it's not about fashion, but about food and vlogs, so I'm going to write it in croatian language, because the videos that I filmed on those subjects are in croatian, so it seems appropriate!

Bok drustvo! 

Imam novu ideju za videe na kanalu, ovo je nesto sasvim drugacije od onoga sto ste navikli gledati, ali malo promijene uvijek dobro dodje!




U novom videu prelistavam katalog Lidl Italija za aktualni tjedan, pokazujem vam sto je trenutno na ponudi i kakve su cijene, te sto bih si ja kupila, sto vam mogu preporuciti. 

Mislim da je to dobar nacin da usporedimo malo cijene sa drugim zemljama u odnosu na Italiju, te koliko kosta zivot u Italiji. 

U Lidlu znam cesto kupovati jer imaju super ponudu, ok cijene, uvijek se nadje nesto novo i fino!

Sto se tice zivota u Italiji i cijene hrane, imam dojam da su se "mic po mic" cijene utrostrucile i to sve u ovih zadnjih godinu i pol dana od kada traje "pandemija". Dok sam inace tjednu kupovinu mogla obaviti za €70 za cijelu obitelj, sada je za napuniti potrosacku kosaricu potrebno izdvojiti puno vise novaca.

Kamo to sve vodi?



Ideju za video "pokupila" sam od Josipe sa JosephineJLO kanala! Ja sam zainteresirana za uvesti neke novosti na kanal pa zbog toga i eksperimentiram sa snimanjem razlicitog sadrzaja, a na vama je da li ce se takvi videi i zadrzati na kanalu, ili ne!

Nadam se da vam se svidja, u svakom slucaju, javite mi vase misljenje!! Javite mi, da li biste zeljeli vidjeti jos ovakvih videa na mojem kanalu?

Ujedno, podijeliti cu sa vama i par videa, vlogica, koji su vec na kanalu, pa ih pogledajte ukoliko vam se vlogici svidaju. Snimala sam u Italiji i u Hrvatskoj, ima i dosta snimaka mora, prelijepih plazi, relax, opustanje, uzivancija, a ima i one "dosadne" svakodnevnice.

Ostavite mi svakako vas komentar jer mi vase misljenje o daljnjem usmjeravanju kanala (sto najvise volite gledati) puno znaci!



Novi vlogici na kanalu, pogledajte:


















No comments:

Post a Comment

Hello lovely people ♥
Thanks for taking the time out of your day to read my blog & to comment!
I truly appreciate it!
If you'd like to follow me, I'd be more than happy to follow back, I believe that we should all support eachother.
Just let me know in the comments that you followed me, and I'll make sure to follow you back as soon as I can! xo from Italy ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...