Monday 8 September 2014

Follow me around the island of Krk in Croatia! ♥



Hi everyone!

Today's blog post is going to be about my trip to the island of Krk in Croatia!
The island of Krk is situated actually quite close to my hometown, Rijeka, so every summer, when I'm home in Croatia, I try to skip to the island of Krk, at least for one day!
The island is connected to the mainland by the bridge, so it's actually quite easy and hassle free to go on & off the island!
(Except for the days when the strong & cold wind Bura is blowing, then they actually need to close down the bridge, otherwise the Bura might just blow you off it! lol)

Luckily, this wasn't the case when we went to the island, so we spent the perfect day, laying at the beach & walking around the old town's centre...We had fun and I thought I'd film a vlog for you guys :)



You can watch it here:






A few pics from my trip...


























For my trip to the island of Krk, I was wearing this cute, flowy dress by Bershka that I got past summer, at the end of summer sales.
What I love about this dress is that it has this golden necklace incorporated as a part of the dress, so in the evening, when it got chillier, I put on my white knitted sweater by H&M, and pulled out the necklace- part of the dress that now seemed like a separate piece!

My straw material hat is from Jennifer, ballet flats are H&M, sunglasses are my recent purchase from Zara and a backpack was a gift from my friend!
Bracelet is from H&M, as the bikini (stripy, nautical♥), that I was wearing that day!

I hope you liked this pics and my vlog!
I'll make sure to film more "Follow Me Around" videos whenever I go somewhere exciting! :)
Let me know how do you like this format of my videos! Are vlogs something that you're fond of seeing on my channel?

A few instagram pics...











Follow me on instagram! ♥









Lijep pozdrav svima!

Nadam se da ste mi dobro :)
Danasnji blog post vezan je uz novi vlog kojeg sam pripremila na svom engleskom youtube kanalu, a mozete ga pogledati klikom ovdje!

Dok sam bila doma u Hrvatskoj, iskoristili smo ljeto i suncano vrijeme i zaletili se na otok Krk!
Buduci da se Krk nalazi vrlo blizu Rijeke, a dobro je povezan sa kopnom mostom, omiljeno nam je izletiste svake godine!

Za dnevnu kombinaciju odlucila sam se na ljetnu haljinicu iz Bershke (od proslog ljeta) i balerinke iz H&M-a...nove su bile naocale koje sam netom ugrabila na snizenjima u Zari, i bikini na mornarske prugice iz H&M-a.
Za ruksak ste mi komentirali vec da vam se svidja, e pa to je bio poklon od moje drage kolegice s posla (inace je iz Kostarike!...ne ruksak, vec kolegica...hihi)

Navecer smo se pored Omislja i Kraljevice zaustavili kako bi fotografirali prekrasne boje zalaska sunca, a kako je vani vec bilo malo friskije, dodala sam bijeli, lagani ljetni dzemper (H&M), koji se dobro uklopio u cijelokupnu kombinaciju!

Ja osobno jako volim zalazak sunca, ima nesto magicno u njemu sto me smiruje i ispunjava...Ljeti su zalasci sunca posebno magicni, zbog prekrasnih boja, a pogotovo ukoliko ga gledate sa morske obale...


Evo jedan filmic prekrasnog zalaska sunca kojega smo snimili prosle godine na otoku Rabu, uzivajte:





Razgovarala sam sa jednom kolegicom s posla o zalasku sunca i ona mi je rekla da ih ne voli jer ju zalazak sunca i smiraj dana cini tuznom, tako da ih izbjegava i vise uziva u izlasku sunca i radanju novog dana...

Ja naravno volim i izlazak sunca (ako sam tada budna da to vidim, haha), ali zalazak sunca me toliko ocara i inspirira da je to neopisivo.

Sto vi mislite o zalasku sunca? Da li ih volite, ili ste kao i moja kolegica, vise orijentirani na izlaske sunca?


Do iduceg posta lijepo vas pozdravljam, a vi me mozete pratiti na facebook-u i instagramu!








4 comments:

  1. Mačke su preslatke,a ogrlicu bih rado prisvojila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bok draga! Hvala ti! Ova ti je ogrlica dio haljine, tako da ne mozes samo ogrlicu prisvojiti, ide i haljina uz nju hihi ;)
      Meni se svidja jer kada nosim tu haljinu ne moram brinuti o asesoaru! x

      Delete
  2. Prelijepe su fotografije sa Krka, jako mi je žao što ga nisam imala prilike posjetiti...U tvom rodnom gradu sam živjela oko tri mjeseca, a i često sam posjećivala jer sam neko vrijeme radila za Air Adriatic (prije nego što su bankrotirali). Voljela bi ponovo otići u Rijeku, imam tetu tamo tako da imam gdje ostati:)

    Divna ti je ta haljinica...super ljetna kombinacija....

    i veliki sam obožavatelj mačora, onaj žućo je presladak.

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bok Ivana!
      Buduci da ti teta zivi u Rijeci, sigurna sam da ces imati prilike i posjetiti Krk!
      Ja sam pak boravila u Splitu mjesec dana jednog ljeta, dok sam jos bila srednjoskolka! Bila sam u stancicu bas u starom gradu i kupali smo se na Bacvicama i Marjanu! :) I ja volim macke, a zute su mi omiljene hihi! A sto se Air Adriatica tice, 2003. godine sam se skoro zaposlila kod njih (bas kada su zapocinjali), ali buduci da sam tada vec imala posao sa ugovorom na neodredjeno, nisam zeljela riskirati... Evo, bas smo se raspisale! Pusa, citamo se opet uskoro i lajkamo na lookbooku! :) xx

      Delete

Hello lovely people ♥
Thanks for taking the time out of your day to read my blog & to comment!
I truly appreciate it!
If you'd like to follow me, I'd be more than happy to follow back, I believe that we should all support eachother.
Just let me know in the comments that you followed me, and I'll make sure to follow you back as soon as I can! xo from Italy ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...