Thursday 3 October 2013

Njega kose kokosovim uljem (Coconut Oil Haircare)

Pusa svima!

Nakon duze, ljetne stanke, pripremila sam novi video na hrvatskom jeziku :) Jedan od vasih "request-a" bio je da govorim vise o njezi kose kokosovim uljem, pa sam se prvo uhvatila snimanja videa na tu temu!

Video mozete pogledati ovdje:





Sto se detaljne recenzije tice, mozete ju procitati na mojem hrvatskom blogu, kojeg pisem za neseser.hr beauty portal; KLIKNITE OVDJE kako biste procitali post!

Kokosovo ulje pokazalo se velikim saveznikom u njezi moje kose, a ovo su proizvodi koje redovito koristim:



"Impaco Linea Mare Olio de Coco" proizvod koji koristim najvise ljeti i stiti moju kosu od sunca, vjetra i slane morske vode.
"Non-oil" formula, ne masti kosu.
"L'erboristica di Athena's" 100% prirodno kokosovo ulje sa dodatkom tahicanskog cvijeta Monoi, koristim kao intenzivan pakung- tretman, jednom tjedno. Izvrsno je i za njegu tijela jer produzuje broncani ten (nakon ljeta) i sprijecava nastanak strija i pucanja koze (vraca kozi elasticitet!)

Oba proizvoda su talijanske proizvodnje, kupljeni u supermarketu u Italiji, po vrlo povoljnim cijenama.

Odlican za njegu kose ljeti, prilikom izlaganja suncu i plivanja u moru.

Odlican tijekom cijele godine, za njegu kose i tijela!
Prirodno kokosovo ulje pri nizim temperaturama prelazi u kruti oblik, sto se nedavno (po dolasku jeseni i hladnijih dana), dogodilo i sa mojim uljem.
Nema razloga za zabrinutost, dapace, to je dokaz da je ulje zaista 100% cisto kokosovo, a vrlo ga je lako ponovno "prebaciti" u tekuci oblik: dovoljno je lagano ga zagrijati.


Ne propustite saznati vise o mojim pozitivnim iskustvima sa kokosovim uljem, procitajte moj POST na neseser.hr beauty portalu!



Za englesku verziju ove recenzije kliknite ovdje/ For english version of this review (The Benefits of Coconut Oil), click here:






Nadam se da ste uzivali u ovoj recenziji i da cete i vi poceti koristiti kokosovo ulje pri njezi vase kose i tijela!

Vasa misljenja i iskustva sa kokosovim uljem, kao i neke nove zahtjeve za moje buduce videe na hrvatskom jeziku, ostavite na mojoj FACEBOOK stranici!


Pusa iz Italije,


No comments:

Post a Comment

Hello lovely people ♥
Thanks for taking the time out of your day to read my blog & to comment!
I truly appreciate it!
If you'd like to follow me, I'd be more than happy to follow back, I believe that we should all support eachother.
Just let me know in the comments that you followed me, and I'll make sure to follow you back as soon as I can! xo from Italy ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...