Saturday 22 January 2022

AVON HRVATSKA UNBOXING NARUDZBE SIJECANJ! PLANET SPA, ADVANCED TECHNIQUES, MAKE UP... #gledajmesada

 Bok drustvo, kako ste?


Evo, vrijeme je za jos jedan Avon blog post! Nadam se da ce vam se svidjeti proizvodi koje sam izabrala u narudzbi za sijecanj!



Ovaj put odlucila sam se naruciti proizvode za njegu kose iz Avonove profesionalne linije Advanced Techniques. Ja sam prije nekoliko godina cesto koristila proizvode iz ove linije i bili su mi jako dobri. Od tada je Avon uveo i neke novitete u ponudu pa sam odlucila isprobati:

Absolute Nourishment Shampoo

sampon za kosu obogacen arganovim i kokosovim uljem, koji hrani i zagladuje kosu i obecava vidljive rezultate vec nakon prve uporabe. 
Vec sam ga isprobala i jako sam zadovoljna rezultatom, vrlo se lijepo pjeni i temeljno opere kosu, dok je istovremeno i blag za vlasiste. Nakon pranja, kosa mi je mekana i sjajna.

Colour Correction Conditioner

Ljubicasti balzam za plavu, sjedu, ili bijelu kosu koji odrzava boju kose i rjesava se onih dosadnih zutih i narancastih tonova. Odlican proizvod koji bi svaka plavusa trebala imati! Ja ga koristim jednom tjedno i stvarno pomaze u odrzavanju plave nijanse prelijepom!



Avon care hand cream with coconut oil

Odusevljena sam ovim Avonovim kremicama za ruke! Odlicne su za zimu i za suhu kozu, hranjive su, ali nisu masne i vrlo se brzo upijaju, ne ostavljaju masni trag.
U prosloj narudzbi narucila sam kremicu na bazi kakao maslaca (koja je isto bila odlicna), a ovaj mjesec odlucila sam se za mirisljavi kokos! Stvarno je odlicna i vrlo povoljna cijenom. Iduci mjesec naruciti cu kremicu sa mirisom banane (tih Avonovih kremica za ruke nikad dosta! Treba mi jedna i za kozmeticku torbicu, da ju uvijek imam uza se!).



Avon Glimmersticks True Red

Olovka za usne u predivnoj crvenoj nijansi! Iako u zadnje vrijeme ne kupujem bas make up (nastojim potrositi ono sto imam, kako se ne bih razbacivala sa proizvodima), odlucila sam se naruciti crvenu olovku za usne jer mi je takva nijansa bas trebala. Volim nositi crveni ruz, a olovkom uvijek lijepo definiram usnice. Iako bih osobno vise voljela da je ova olovka na sistem siljenja, zadovoljna sam i znam da cu je koristiti vrlo cesto!



Avon Mark sjajilo za usne

Jos jedna stvar koja nece biti visak u mojoj make up kolekciji! Jako volim sjajila, a pogotovo ona koja obecavaju volumen usnica! Ovo prozirno sjajilo ide na bilo koju boju ruza, a mozete ga nositi i samo, kako bi dodatno istaknuli prirodne usnice i vizualno ih ucinili vecima! Sadrzi ekstrakt paprene metvice i daje vrlo ugodan osjecaj hladenja na usnama.


Avon Minions Yellow Fingerpaint

Ponovno sam narucila ovu Avonovu zutu kupku za djecu jer moj malisan zaista obozava ovaj proizvod :-)
Ova kupka takve je teksture da njome mozete iscrtavati zanimljive oblike po kadi, ili crtati po kozi. Nakon toga vam kupku nijansira u zutu boju i zapjeni. Fino mirisi na bananu (a na sto drugo, buduci da se radi o Minionsima :-) Njezna je za osjetljivu djecju kozu.




Avon Naturals proizvodi za njegu kose

Narucila sam maskicu sa ekstraktom grejpa koja preeedobro mirisi i vrlo je energizirajuca! Kako najbolje opisati njezin efekt? Kao da vam "ozivi" kosu i vlasiste!
Ovaj Strand Strength sprej za rascesljavanje jos nisam isprobala, ali nadam se da ce biti dostojna zamjena Schwarzkopf Gliss Kur spreju za rascesljavanje, kojeg vec godinama vjerno koristim!
Nakon pranja kose, ali i svakodnevno, prije cesljanja, uvijek koristim sprej za lakse rascesljavanje, kako mi kosa ne bi popucala i kako bih lakse rascesljala kosu. Svakako cu vas izvijestiti o efikasnosti ovog proizvoda, za sad sam evo, zadovoljna cijenom koja je bila i vise nego pristupacna!



Avon Planet Spa Radiance Ritual

Prva stvar koju vam zelim reci, ne postoji proizvod iz Planet Spa linije koji mi se nije svidio!
Ovaj "radiance" ritual obozavam! Narucila sam ga po odlicnoj cijeni, bio je na akciji, tako da mogu samo reci da po istoj cijeni sigurno necete naci nista slicno u bilo kojoj drugoj drogeriji tj.parfumeriji!
Ovaj serum/ ulje za lice sa ekstraktom ruze blagog je i ugodnog mirisa, hrani kozu lica i cini ju blistavom! Ja obozavam ulja i serume kao dio svakodnevnog beauty rituala tako da je ovaj proizvod odmah nasao mjesto u mojoj beauty rutini!
Ukoliko zelite sto duze odrzati mladoliki izgled vase koze, bez primjene skupocijenih (i cesto invazivnih) tretmana, ovaj proizvod je kao savrsen za vas, jer bas lijepo hrani i zagladuje kozu lica, vracajuci joj onaj mladenacki sjaj!



Avon Senses Amazon Jungle

U narudzbi se naslo nesto i za muzica :-) Narucila sam mu gel za tusiranje 2 u 1 (koji moze biti i sampon za kosu), iz linije Avon Senses. Oni imaju veliku ponudu mirisa za muskarce, a njemu se najvise svidio "Amazon Jungle".
Avon Senses gelovi za tusiranje su zaista odlicni, i ja ih koristim (ali varijantu mirisa za zene, tipa "gingerbread kolacica" i sl. :-)
Veliko pakiranje povoljne je cijene i dugo ce vam trajati! 
Evo, kako se blizi Valentinovo, moze vam biti ideja zaviriti u novi Avonom katalog u potrazi malog slatkog iznenadenja za vasu "bolju polovicu"

I jos cu vam pokazati par stvarcica koje je narucila moja mama (jer i ona voli Avon!):



Iz profesionalne linije za njegu kose Advanced Tecniques mama si je izabrala:

Miracle Densifier

sprej za volumen i jacanje vlasista. Sigurno cu je upitati da li je zadovoljna i ukoliko je feedback pozitivan, mogla bih si ja naruciti ovaj proizvod!
:-)

Avon Care univerzalna krema za njegu ruku, lica i tijela sa ekstraktom Aloe Vere i Krastavcem

Ovu sam kremicu isprobala i mogu reci da mi se jako svidjela! Pakiranje je vrlo izdasno, a cijena super povoljna. Kremica je lagane teksture, vrlo osvjezavajuca, hidratantna, ima instantni ucinak zagladivanja koze koju odmah cini meksom i ugodnog je i blagog mirisa. Definitivno ju kupujem u buducnosti, kada potrosim kremicu za tijelo koju trenutno koristim!




Zadnji proizvod o kojem cu vam pisati u ovom blog postu je jos jedan sampon za kosu, kojeg si je narucila moja mama, ali kojeg cu si uskoro i ja naruciti:

Avon Naturals Hair Care Stay Strong Nettle & Burdock



Sampon za jacanje kose sa ekstraktom koprive i cicka, koji su poznati po povoljnom djelovanju na rast kose i zdravlje vlasista. Meni kosa zna pojacano opadati u stresnim razdobljima, ili kada se mijenjaju godisnja doba, tako da ce ovaj sampon zasigurno naci mjesto u mojoj kupaonici!

Evo vam za kraj i mali video u kojem radim unboxing najnovije narudzbe i prezentiram Avonove proizvode, nadam se da ce vam se svidjeti:






Da li sam vas uspijela zainteresirati za neki proizvod?

Jeste li znali da sada mozete postati i moji kupci na daljinu? Avon ce direktno vama isporuciti narucene proizvode, nije bitno gdje u Hrvatskoj zivite! Ukoliko ste zainteresirani za neki od ovih proizvoda, ili zelite saznati vise o Avonovoj aktualnoj ponudi, popustima i akcijama, mozete me kontaktirati na: 

trenchcollection@libero.it

Ukoliko ste pak zaljubljenica u svijet mode i ljepote i zeljele biste same kreirati svoju poslovnu buducnost, ili povecati zaradu radeci u slobodno vrijeme, u tom smjeru Avon nudi i odlicnu poslovnu priliku pa se mozete pridruziti mom timu i vi postati Avon Lady! Stojim vam na raspolaganju za sve dodatne informacije!



3 comments:

  1. Thanks for the wonderful Avon review! Yes, thee look winter refreshing ❤

    ReplyDelete
  2. How wonderful! Avon has a lot of really great products. The lip liner and hand cream look especially beautiful! I hope you are having a great weekend <3
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete

  3. Thanks for this great Avon review Sonia!
    Hugs from Spain

    ReplyDelete

Hello lovely people ♥
Thanks for taking the time out of your day to read my blog & to comment!
I truly appreciate it!
If you'd like to follow me, I'd be more than happy to follow back, I believe that we should all support eachother.
Just let me know in the comments that you followed me, and I'll make sure to follow you back as soon as I can! xo from Italy ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...