Wednesday 5 January 2022

Avon Lady: Moja Nova Avantura u Svijetu Ljepote! #gledajmesada

 Bok ljudi, lijep pozdrav svima!


U ovom blog postu htjela sam sa vama podijeliti moju angaziranost u Avonu. Ja sam, naime vec dugi niz godina Avon Lady (sa Avonom se druzim vec sigurno dvadeset godina)! Dok sam zivjela u Hrvatskoj, imala sam i mali krug zadovoljnih klijenata, ali nakon sto sam se preselila u Italiju, nastavila sam povremeno kupovati proizvode samo za sebe i za svoju mamu.

Ukoliko me pratite vec duzi niz godina, znati cete da sam u mojim "beauty" videima vrlo cesto prikazivala i Avonove proizvode, bas zbog toga sto sam ih uvijek voljela koristiti i uvijek bi imala nesto njihovo u svojoj beauty rutini (a cesto sam kupovala i Avonov nakit!).

Nakon povratka u Hrvatsku, shvatila sam da imam sada vise vremena i mogucnosti ponovno se angazirati i aktivirati u Avonu i sama izgraditi svoju poslovnu buducnost. Vrlo mi je vazno baviti se necim sto istinski volim i sto vec jako dobro poznajem, te necim u sto 100% vjerujem.

Avonove proizvode ne treba posebno prezentirati, ili uvjeravati ljude u njihovu kvalitetu jer Avon postoji vec 135 godina (a uskoro ce u Hrvatskoj proslaviti svoj 25 rodjendan). Ljudi znaju sto je Avon i koliko su Avonovi proizvodi kvalitetni.

Ja cu vam nastojati sto vise pribliziti svijet ljepote i mode kroz Avon  (jer da, Avon ima i savrsen nakit i modne dodatke, pa i odjecu!). Ukoliko ste zainteresirani za neki proizvod, mozete naruciti preko mene, dovoljno je kontaktirati me, a ukoliko ste zaljubljenica u svijet mode i ljepote i zeljele biste same kreirati svoju poslovnu buducnost u tom smjeru, Avon nudi i odlicnu poslovnu priliku pa se mozete pridruziti mom timu i vi postati Avon Lady!

U ovom videu ja vam pokazujem jedan Avon unboxing, a uskoro slijedi i novi video, jer nova narudzba vec mi je stigla!





Avon Planet Spa linija jedna je od mojih omiljenih linija iz Avona i njihove proizvode vec jako dobro znam i godinama koristim. U ovoj narudzbi odlucila sam se isprobati tri stvarcice iz Planet Spa linije koje nisam do sada jos bila probala, a to su:

Avon Planet Spa Aromatherapy Beauty Sleep Pillow Mist 

Ovaj proizvod me odusevio zbog predivnog mirisa francuske lavande i kamilice, koji vas opusta i "uljulja" u miran san. Ja obozavam cistu i mirisljavu posteljinu i ti mali rituali prije spavanja vrlo su mi vazni jer volim se dobro naspaviti, iz dobrog sna crpim energiju i "punim baterije".
Ovaj sprej za posteljinu kao da je osmisljen za mene, jednostavno ga obozavam!




Planet Spa The Ayuverda Ritual

maskica za lice koja umiruje i "balansira" kozu vaseg lica, sadrzi kokosovo mlijeko i korijen indijske kurkume. Kurkuma je poznata po anti upalnim svojstvima. Ovu maskicu vec sam isprobala, vrlo je ugodna i osvjezavajuca za kozu, blaga i njegujuca. Nakon nje koza ce vam izgledati blistavo i biti vrlo njezna na dodir.




Planet Spa Luxuriously Refining eye gel mask

gel maskica za okoloocno podrucje koja sadrzi ekstrakt crnog kavijara! Dijeluje primamljivo, zar ne?
Nisam ju jos pocela koristiti, ali jedva cekam da postane dijelom moje nocne beauty rutine! Uvijek pridajem posebnu paznju okoloocnom podrucju, jer tu su prvo vidljive sitne borice, znakovi umora i starenja, tako da se tom delikatnom podrucju treba posvetiti dodatna njega, ukoliko zelimo zadrzati i ocuvati mladenacki izgled!



Avon Cannabis Sativa Oil

Odlican cistac make up-a! Ja obozavam uljne proizvode za skidanje make up-a, zbog toga sto su vrlo efikasni, a opet, vrlo njezni na mojoj suhoj kozi. Cannabis ekstrakt ima vrlo blagotvoran ucinak na nasu kozu i stiti je od prekomjerenog isusivanja.
Vrlo mi je bitno temeljno skinuti sminku jer na taj nacin omogucavam svojoj kozi da dise i da se obnovi tijekom nocnog odmora. Ovo ulje za skidanje sminke stvarno bih preporucila svima, a pogotovo onima koji nose tvrdokorne waterproof maskare!



Avon  Fast Dry Nail Setting Spray


Kao mama malog djecaka, nemam bas puno vremena za lakiranje noktiju, a najgori dio je cekanje da se lak osusi! Uvijek nesto zeznem pa moram sve ispocetka! :-(
Ovaj mali sprej za brzinsko susenje laka za nokte pravi je spas jer mi omogucava da u sekundi vec imam besprijekoran lak, znaci zaista mi stedi vrijeme koje moram uloziti kod manikure!
Ja volim cesto mijenjati boje lakova za nokte i ne volim kada mi je lak na noktima istrosen, tako da je ovo pravo rjesenje za mene :-)





Avonov nakit

Avon nakit jako je kvalitetan i ja imam puno njihovih komada koji su vec godinama lijepi i kao novi. Ovaj mali privjesak pozlacen je i predstavlja malog djecaka, a ja mu jednostavno nisam mogla odoljeti, buduci da sam mama jednog preslatkog i predragog malog djecaka. Mame djevojcica mogu se odluciti za privjesak djevojcice. Vrlo je delikatan i obozavam ga nositi! Sa njim se i tusiram i boja ne blijedi, buduci da je pozlacen. U narednim postovima i videima planiram vam pokazati moju kolekciju Avonovog nakita, koju imam vec dugo godina, tako da se mozete uvjeriti u njihovu kvalitetu i dugotrajnost.



Avon Minions set za djecju njegu


Ovaj set za njegu djece je bas fora! Moj malisan jako voli Minionse pa sam znala da ce ga ovaj set oduseviti i uciniti mu trenutke kupanja jos ugodnijim i privlacnijim!
Proizvodi su vrlo blagi i delikatni za njeznu djecju kozu, imaju ugodan miris banane (a sto drugo, buduci da se radi o Minionsima!).
Ja sam narucila cijeli set: Gel za tusiranje, Sampon i balzam 2 u 1, te kupku "Yellow fingerpaint" koja je vrlo zanimljiva jer je zuta i sa njome mozete iscrtavati zanimljive oblike na kadi, ili djecjem tijelu. Mom malisanu bas to je omiljen proizvod, jer crtamo po kadi, a onda i obojamo kupku u zuto.




Avon naturals Honey essential balm


Jos jedno malo Avonovo "cudo", proizvod koji savrseno mirisi (ja obozavam sve sto ima miris meda!), a mozete ga koristiti kao jedan univerzalni balzam (za usnice, suhu kozu, cak i na borice!)
Jedan proizvod kojeg je dobro uvijek imati uz se, u svojoj kozmetickoj torbici. 
O njemu cu definitivno jos pisati :-)



Avon care nourishing hand cream

krema za ruke sa kakaovim maslacem, prefino mirisi, brzo se upija i jako lijepo hidrira kozu. Ostavlja kozu ruka mekanom i njeznom. Ja ju naprosto obozavam! Narucila sam vec i drugu, na bazi kokosa, a o njoj cu nesto vise pisati u iducem postu!
Ne mojte zaboraviti njegovati vase ruke, jer i njima treba posebna njega kako ne bi prijevremeno ostarile!



Avon senses ginger bread shower cream

Samo da vam kazem, ovaj gel za tusiranje toliko fino mirisi da je to nesto nestvarno! Od njega cete se osjecati kao da ste upali u bozicne kolacice! Kremast je i njegujuc za kozu i ja jedva cekam trenutke tusiranja kada pomislim na ovaj proizvod :-)
Avonovi gelovi za tusiranje stvarno su odlicni, ima ih jako puno u ponudi i to raznih mirisa i tekstura, tako da cete sigurno pronaci bas onaj savrsen za sebe!



Ovo su super proizvodi koje sam narucila i stvarno sam odusevljena! Ukoliko ste zainteresirani za neki od ovih proizvoda, ili zelite saznati vise o Avonovoj aktualnoj ponudi, popustima i akcijama, mozete me kontaktirati na: trenchcollection@libero.it

Nadam se da vam se ovaj post svidio i da sam vam malo priblizila svijet Avona!

Vidimo se uskoro na youtube kanalu i instagramu!








4 comments:

  1. Nice post. I love Christmas in Avon. :) I had bath foam.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  2. Great products!
    HAPPY WEEKEND
    xoxo
    https://stylishpatterns.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Super proizvodi, Avon ima lijepe stvari, uvijek su mi se sviđale njihove mirisne kreme za tijelo, a i parfemi. Čak su mi neki njihovi parfemi koji su kopije slavnih parfema draži od tih slavnim jer su blaži. Presladak je privjesak na dječaka.

    ReplyDelete

Hello lovely people ♥
Thanks for taking the time out of your day to read my blog & to comment!
I truly appreciate it!
If you'd like to follow me, I'd be more than happy to follow back, I believe that we should all support eachother.
Just let me know in the comments that you followed me, and I'll make sure to follow you back as soon as I can! xo from Italy ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...